Телефон: (067) 009-14-38, (099) 009-14-38
Интим-игрушки «Неваляшки»
0
Каталог товаров
Новости

Святкуємо Всесвітній день поцілунків разом! Тільки 3 дні: даруємо знижку на всі смакові лубриканти 5%

Ми не могли пропустити таке веселе та водночас романтичне свято, як Всесвітній день поцілунків! Пропонуємо і вам відсвяткувати цей день і отримати додаткову знижку в 5% на смакові оральні змазки брендів System JO, Sensuva, Intt, Swiss Navy, Shunga, MAI.

Всесвітній день поцілунків (World Kiss Day або World Kissing Day) — свято, яке святкували у Великій Британії у XIX столітті, а у 2000-х роках було затверджено Організацією Об’єднаних Націй та відзначається щорічно 6 липня. Цього дня традиційно проводять різні конкурси поцілунків: «найдовший поцілунок», «найпристрасніший поцілунок», «найкрасивіший поцілунок» та ін. Зробимо ж найінтимніші поцілунки особливо смачними!

Акція вже стартувала і триватиме лише 3 дні — 5, 6 та 7 липня, до 14:00. На честь Всесвітнього Дня поцілунків ми даруємо додаткову знижку 5% на всі оральні лубриканти та смакові змазки таких брендів: System JO, Sensuva, Intt, Swiss Navy, Shunga, MAI. Ви можете вибрати будь-який смак та аромат з усього асортименту, від класичних фруктових до незвичайних коктейльних та десертних смаків.

Акційні ціни вже на сайті!

Весь акційний асортимент за посиланням.

Наш Instagram
График работы:
Ежедневно
С 10:00 до 20:00
Адреса секс-шопов Неваляшки:
г. Одесса, ул. Космонавта Комарова 10 (завод Промсвязь)
г. Одесса, ул. Мельницкая, 26/2 (бизнес-центр УКК)
г. Одесса, ул Сахарова 3-Б
© Секс-шоп «Интим-игрушки Неваляшки»
Полная версия сайта
Одесса, 2009—2024
Лицам, младше 18 лет пользование этим сайтом запрещено!
Политика конфиденциальности | Публичная оферта
0.030