Телефон: (067) 009-14-38, (099) 009-14-38
Интим-игрушки «Неваляшки»
0
Каталог товаров
Новости

Знову в продажі — улюблений крем NYMPHORGASMIC

Жіноче задоволення дуже часто пов'язане із стимуляцією клітора. Вектор сильних відчуттів, клітор можна масажувати під час прелюдії та навіть після сексу. Клітор — є пусковим механізмом жіночого задоволення. Масаж, що надається, забезпечує оптимальну стимуляцію, пропонуючи більше відчуттів і дозволяючи вам досягти оргазму швидше або інтенсивніше і неодноразово.

Nymphorgasmic – масажний крем для стимуляції клітора. Складається з натуральних інгредієнтів, він дозволяє, з одного боку, зволожити клітор, щоб зробити масаж м'якшим і приємнішим, а з іншого боку, підвищити чутливість клітора для посилення відчуттів.

ІЛАНГ-ІЛАНГ: Ефірна олія іланг-ілангу, рослина з солодким і чуттєвим ароматом, має властивості, які допомагають стимулювати жіноче лібідо. Вона бере участь у умиротворенні та розслабленні, щоб звільнитися від своїх зажимів та відкрити для себе унікальні інтимні моменти.

Кафора: Камфора, яка раніше використовувалася в традиційних китайських і японських фармакопеях, визнана відмінним тонізуючим засобом з болезаспокійливими та заспокійливими властивостями. Це допоможе тонізувати клітор і підготувати шкіру, щоб уникнути подразнення, спричиненого натиранням.

Відчуття задоволення, пов'язані з клітором, є одним із найважливіших компонентів жіночого оргазму. Крем «Німфоргазмік» стане чудовим союзником, який допоможе вам краще відчути задоволення та досягти оргазму.

Для використання поодинці або з іншими.

Посилання на замовлення — NYMPHORGASMIC CREAM

Наш Instagram
График работы:
Ежедневно
С 10:00 до 20:00
Адреса секс-шопов Неваляшки:
г. Одесса, ул. Космонавта Комарова 10 (завод Промсвязь)
г. Одесса, ул. Мельницкая, 26/2 (бизнес-центр УКК)
г. Одесса, ул Сахарова 3-Б
© Секс-шоп «Интим-игрушки Неваляшки»
Полная версия сайта
Одесса, 2009—2024
Лицам, младше 18 лет пользование этим сайтом запрещено!
Политика конфиденциальности | Публичная оферта
0.023