Телефон: (067) 009-14-38, (099) 009-14-38
Интим-игрушки «Неваляшки»
0
Каталог товаров
Новости

Лубриканти Bijoux Indiscrets – Sex au Naturel зі знижкою до 61% — поспішайте замовити!

Поспішаємо порадувати вас новими знижками: ми знижуємо ціну на лубриканти на водній основі Bijoux Indiscrets – Sex au Naturel, як класичні, так і з різними корисними добавками. Усі акційні лубриканти в ідеальному стані! Зниження ціни складе до 61% (пов’язане з терміном придатності, до липня 2024 року), так що часу насолодитися їхньою високою якістю точно вистачить!

Лубриканти на водній основі Bijoux Indiscrets серії Naturel характеризуються натуральною консистенцією, гіпоалергенним складом та природним рівнем pH. Така змазка дуже приємно відчувається і забезпечує легке ковзання. Зараз ви можете придбати ці якісні лубриканти за дуже приємними цінами!

Усі лубриканти підходять для чутливої шкіри, їх можна використовувати з будь-якими іграшками та презервативами з латексу.

Термін придатності лубрикантів за зниженою ціною закінчується 07.2024. З огляду на те, що змазки розфасовані в туби по 30 мл, часу на їх використання точно вистачить. Цілих 4 місяці насолоди якісною косметикою за чудовою ціною! Знижка становитиме до 61%.

Бренд Bijoux Indiscrets родом із Барселони та спеціалізується на виробництві чуттєвої косметики та аксесуарів. Інтимна косметика Bijoux Indiscrets — це натуральні інгредієнти, ідеальна консистенція та повна безпечність використання. Косметика Bijoux Indiscrets не тестується на тваринах.

Наш Instagram
График работы:
Ежедневно
С 10:00 до 20:00
Адреса секс-шопов Неваляшки:
г. Одесса, ул. Космонавта Комарова 10 (завод Промсвязь)
г. Одесса, ул. Мельницкая, 26/2 (бизнес-центр УКК)
г. Одесса, ул Сахарова 3-Б
© Секс-шоп «Интим-игрушки Неваляшки»
Полная версия сайта
Одесса, 2009—2024
Лицам, младше 18 лет пользование этим сайтом запрещено!
Политика конфиденциальности | Публичная оферта
0.056